Shanghai, Kinë    +86-21-54306275

Video UV e printerit

Printerët UV LED përdorin një diodë të lehta në kokën e kokës së printimit, pra emrat LED. Bojë-pika është lënë ulur në sipërfaqen e mediave, pasi ngjyrat UV thahen shpejt kur ekspozohen ndaj dritës uv, gjë që i jep mundësi shtypjes pothuajse pothuajse asgjë, të veshura ose të papërpunuara, nga plastika dhe qelqi në dru dhe metal. Edhe më mirë, shtypja UV lëshon më pak komponime organike të paqëndrueshme dhe nuk prodhon erë.

Pas 12 viteve të përvojës dhe eksplorimit në industrinë e printimit, printerët UV WER përdoren kryesisht për mediat e mëposhtme: bordi i ngurtë pvc, plastike, bordi organik, lëkurë, gome, letër speciale, qelqi, druri, bambu, porcelani, abs, akrilik, kristal, alumin, pllakë qeramike, mermer, granit, karton etj.

Shenjat dhe logot: Efekti perfekt vjen nga printerët WER uv, e bëjnë jetën tonë më të përshtatshme. Pa marrë parasysh se është forma e rregullt ose forma e parregullt, qofshin prej druri, xhami, pllakash, akrilik ose materiale metalike, printerët UV WER mund të printojnë atë që dëshironi në ngjyra me cilësi të lartë dhe të gjallë.

Shtypjen e fletëve alumini me A1 WER-ED6090UV
Printer A3 me madhësi të vogël UV me printim të sheshtë WER-E3055UV printon në kornizën e fotografive
Shtypjen e pllakave qeramike me A1 WER-ED6090UV
Shtypje Zippo me A3 WER-3055UV
Shtypjen e paketimit të letrës me A1 WER-ED6090UV
Printim qeramik me shishe me A1 WER-ED6090UV