Shanghai, Kinë    +86-21-54306275

Ekspozita Trego

Ekspozita e Industrisë WER Sharings

Ngritur në 2009, WER është bërë një nga prodhuesit më të besueshëm të produkteve digjitale në Kinë. Aktualisht, WER përqendrohet në zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e pajisjeve të printimit digjital dhe bojës tretës për mbrojtjen e mjedisit. Selia WER (Dega: Shanghai WER-Kinë Digital Pajisje Teknologjia Co, Limited), me 3000m2 komplote dhe mbi RMB10 milion investuar, është e vendosur në bazën e Kinës vjetër të industrisë. Produktet WER janë eksportuar në më shumë se 50 vende dhe rajone në të gjithë botën që nga gjetur.

Prill 21-23,2017 ExpoExhibition & Convention Center Shanghai Botërore

Ekspozita e 23-të e Shangait Int'l Ad & Sign Technology & Equipment

Kinë Dasma Expo 2016

2014 02 22 Panairi i kantonit