Shanghai, Kinë    +86-21-54306275

Garancia e Cilësisë

Faleminderit për besimin tuaj dhe blerjen e printerit tonë! Për sigurinë e përdoruesve, kompania WER e bën këtë deklaratë publikisht.

Ne besojmë plotësisht që ju keni pranuar fillimin e printerit tuaj, por duhet të ndiqni udhëzimet e videove dhe teknikëve tanë profesionistë.

1. Garanci njëvjeçare

  • Problemet, të shkaktuara nga vetë makineria dhe nuk ka dëm nga një palë e tretë, duhet të garantohen;
  • Nëse pjesët e këmbimit, për shkak të paqëndrueshmërisë së jashtme të tensionit, janë djegur, nuk ka garanci, siç janë kartat e çipave, mbështjelljet motorike, motorët etj;
  • Nëse pjesët rezervë, për shkak të problemeve të paketimit dhe transportit, nuk mund të funksionojnë siç duhet, janë të siguruara;
  • Krerët e printimit nuk janë të garantuara, sepse ne kemi kontrolluar çdo makinë para dorëzimit dhe kokat e printimit nuk mund të dëmtohen nga gjëra të tjera.

Brenda periudhës së garancisë, qoftë për të blerë ose për të zëvendësuar, ne mbajmë mallin. Pas periudhës së garancisë, ne nuk do të mbajmë mallin.

2. Zëvendësimi i lirë i komponentëve të rinj

Cilësia e makinave tona është 100% e garantuar dhe pjesët rezervë mund të zëvendësohen pa pagesë brenda një viti garanci, dhe avioni i transportit mbart edhe nga ne. Kokat e printimit dhe disa pjesë të konsumueshme nuk janë të përfshira.

3. Konsultime falas në internet

Teknikët do të mbahen në internet. Pa marrë parasysh se çfarë lloj pyetjesh teknike që ju mund të keni, ju do të merrni një përgjigje të kënaqshme nga teknikët tanë profesionistë me lehtësi.

4. Udhëzime të lira në vend për instalimin

Nëse jeni në gjendje të na ndihmoni të marrim vizën dhe gjithashtu do të donim të mbanim shpenzimet e përfshira si bileta fluturimi, ushqimi, akomodimi, etj, ne mund të dërgojmë teknikët tanë më të shkëlqyer në zyrën tuaj dhe ata do t'ju japin një udhëzim të plotë për instalimin derisa të dini se si të përdorni makinat.

certifikatat