Shanghai, Kinë    +86-21-54306275

Video Feedback

Konsumatori nga India për të kontrolluar printerin UV me format të vogël
Cleint nga Turqia vjen në WER-CHINA për të blerë një printer A1 me madhësi 60 * 90CM UV
Cleint -Mr Veechitravir Singh Parbutteea nga Mauritius vijnë në WER-CHINA për të blerë një madhësi A1 60 * 90CM këmisha printer
Klientë nga Iraku vijnë në WER për të inspektuar 3 grupe të makinës së printerëve me format të madh Konica përpara s
Banderola e pëlhurës është shtypur dhe kontrolluar nga një klient i Kolumbisë
Video feedback nga klienti i Argjentinës rreth printerit të madhësisë A3 WER-E2000UV për printimin e rasteve të telefonit
2.5m WER ES2502 eco printer me tretës ekologjik për vizionin me një drejtim
1.6m eco printer tretës për afishe makinash
WER D4880UV printim në dru, feedback video nga konsumatori Singapor Shtator 2017
WER D4880T printim në këmishë, video feedback nga konsumatori Singapor Shtator 2017
Printim WER-EH4880 UV me shtrat të sheshtë në pllakë qeramike dhe metal me efekt 3D
Italian, Klienti Z. Climent WER-1800UV A3 madhësia desktop LED reagime UV printer
Mauritius, Klienti WER D4880T A2 madhësia e ekranit dixhital për shtypjen e shtypjes digjitale
Brunei, Klienti Z. Wong WER D4880UV A2 madhësi desktop LED LED printer feedback video
Tanzania, Klienti Mr.Lawrence siguron video shtypi të printerit WER-S3206, 3.2M me sondë seiko spt510
Konsumatori WER Rohan nga Sri Lanka jep reagime për printerin tonë WER D4880UV
WER P3208, Printime Video e Printerit të Solucionit Poralis nga Konsumatori
WER Kuadri i klientit audio uv për A3 1800 UV nga EcuadorIris
Rumania, Rregulla e Klientit, WER-EP1800UV Madhësia A3 me formatin samll Shtresë UV me shtrat të sheshtë në çakmak
Marok, Ali regragui WER S3204 printer i formatit me format të madh me flamurin e shtypjes seiko 510