Shanghai, Kinë    +86-21-54306275

Videot e DTG Garment Printer's

T-shirt dixhitale dhe printera dtg të rrobave krijojnë drejtpërdrejtë printime me këmishë me porosi (përfshin printime të tjera me porosi të tekstilit), që do të thotë se vetëm ajo që tingëllon si një printer dtg funksionon si një printer inkjet i specializuar, i projektuar për të aplikuar një imazh në këmishë si printer juaj në shtëpi zbatohet në një copë letre.

Avantazhet më të mëdha për të përdorur t shirt dixhitale dhe printera dtg veshje për të krijuar këmisha tuaj me porosi janë:

Funksionim i lehtë - Ju duhet të dini pak për grafikë, kështu që ju mund të krijoni një imazh të shkëlqyer, por përgatitja dhe shtypja në këmishë janë të thjeshta.

Prodhimi i ndryshueshëm - Mund të printoni një, dy ose njëzet këmisha të një dizajni, të vendosni një emër të ndryshëm në secilën, të ndryshoni grafikë, do të thotë të gjithë pa më shumë kohë ose kosto të caktuar.
Fast Turnaround Time - Kjo i bën klientët tuaj të lumtur! Nëse po filloni me një grafik të mirë, mund të shkoni nga imazhi për të përfunduar një këmishë në më pak se 5 minuta.

A3 WER-E3055T Tshirt Printer me një kokë printimi dx7
Printer i ri tshirt mund të shtypë 1000 tshirts errët një ditë
I gjithë procesi i prodhimit për t-shirt me ngjyrë të errët WER-EP6090T
Madhësia A2 4880 Printer DTG Shtypja WER D4880T shembull owl
Këmisha të bardha janë të shtypura me madhësi A1 60_90cm këmisha shtypëse -WER-EP60
Printim i bardhë me T-shirt me A1 WER-ED6090T