Shanghai, Kinë    +86-21-54306275

Aplikacionet e Printerit Eco Solvent

Printera WER Eco Solvent nuk mund të shtypen vetëm në PVC Flex, afishe vinyl, pëlhurë të veshur kështu mediat e zakonshme në natyrë, ato gjithashtu mund të shtypen në kanavacë Artist, flamurin e dendur, flamurin e plazhit, rrotulluesin, tenda reklamuese, letër mur dhe afishe mur, foto letër, flamuri i pendës, flamuri i thithit, pëlhura e tensionit, etj.

Aplikacionet e reklamimit të afishimit të veturës së makinës

Për shembull, ne do të shohim të gjitha llojet e autobusëve në rrugë në kohë të zakonshme, autobusi është i hapur për të postuar reklama jashtë shtypjes fotografike të makinave, përmes makinës fotografike në natyrë për të shtypur reklamat nuk është vetëm një tablo e ndritshme dhe e qartë dhe jo për një kohë të gjatë koha për të zbehet. Njerëzit e reklamimit në natyrë që mbulojnë gamën e gjerë të trupit, mund të arrijnë një publicitet shumë të mirë për një kohë të gjatë.

√ Reklamimi i kutisë së korridorit të lehtë, reklamimi i dyqaneve, stacioni i metrosë, reklamimi i stacionit të autobusëve

Për dritë ne duhet të jemi shumë të njohur, pasi disa dyqane janë dritë llambe të ndriçuar për një kohë të gjatë, nëse përdorimi me bazë uji me bazë shtypjen makinë, nën dritat, me kalimin e kohës, të lehtë për të zbehet, imazhin dodge, dhe përdoruesit me makinë pikturë për të shtypur pjesa e lehtë mund të mbajë të freskëta për një kohë të gjatë, nuk do të zbehet, kështu që në jetën tonë të përditshme, është gjithashtu shumë e zakonshme në natyrë photo makinë llambë shtypjen e aplikimit, për shembull, dritare dyqan korridor dritë reklamat kuti, stacioni i metrosë, etj

√ Pëlhura me kanavacë të reklamimit në natyrë, rroba të flamurit, etj

Ky lloj i materialit është gjithashtu shumë i popullarizuar me tregun, është gjithashtu shumë popullor në reklamat në natyrë, si ndërtimi i ekranit të madh të reklamave në natyrë, reklamat e mëdha të reklamave të autostradës, reklamimi i murit të markës së ndërtimit, kuti për llambat e murit në natyrë dhe kështu me radhë. Nëse një përdorues brenda shtypjes së bojës me ujë të pikturuar në të, kështu që nuk është i papërshkueshëm nga uji, nëse preket me lagështirë ose me ujë, është shumë e lehtë të shkaktojë telashe, gjë që ndikon në cilësinë e imazheve.

√ Plotësoni flamurin

Në shekullin 21, reklamat janë bërë mënyra më efektive dhe më e zakonshme e propagandës. Ndërmarrja me qëllim të promovimit të shitjeve të produkteve, përdorin një sërë formash reklamash për të promovuar produktet e tyre, për të përmirësuar ndërmarrjen dhe ndërgjegjësimin e markës. Përshtaten me këtë prirje, industria e reklamimit në mënyrë korresponduese shfaqet një shumëllojshmëri e formave të reklamimit terminal, siç janë raftet e ekranit, tabelat, kuti të lehta, pllakat e ekranit, etj., Janë bërë të preferuar të ndërmarrjes, stili është shumëllojshëm, me qëllim dallimin mes të ndryshme artikuj reklamash, do t'u japë atyre një emër të lehtë për të kujtuar, roll up është një prej tyre.

√ Wallpaper

I njohur si letër-muri, është një lloj i përdorur për pasting metope të materialeve të dekorimit të brendshëm, të përdorur gjerësisht në banim, zyrë, hotel, dekorim të brendshëm të hotelit etj. Materiali nuk është i kufizuar në letër dhe përmban materiale të tjera. Sepse me diversitetin e ngjyrave, dizajni është i pasur, ajri luksoz, mbrojtja e sigurt e mjedisit, ndërtimi është i përshtatshëm, çmimi është i përshtatshëm për karakteristikat e një shumëllojshmëri të materialeve të tjera të dekorimit të brendshëm nuk mund të arrijnë, kështu që në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara, Japoni dhe të tjera vendet dhe rajonet e zhvilluara kanë popullaritet të konsiderueshëm.

√ Letër fotografie

Nuk ka fletë A4 dhe rrotullon dy lloje fotopaper me fytyra me shkëlqim ose me mat. Letër fotografike, e quajtur edhe letër fotografie, letër me shkëlqim, e përdorur për shtyerje në industrinë tradicionale të shtypjes, foto e një materiali, që pastaj aplikohet në industrinë e shtypjes në natyrë dhe të brendshëm, quhet letër. Ky punim është zgjedhja e parë për materialin e printimit në natyrë dhe të brendshëm.