Shanghai, Kinë    +86-21-54306275

DTG Printer / T shirt Aplikimet e printerit

T-shirt printer është quajtur edhe printera flatbed universale ose printera flatbed, e cila thyen nëpër ngushticën e teknologjisë shtypjen digjitale, për të kuptuar ndjenjën e vërtetë të një copë shtypje, pa pjatë, një imazh të plotë të plotë me ngjyra, është zëvendësimi i makinë shtypi tradicionale.

√ Industri të personalizuara

Në jetën e përditshme, në bazë të kërkesës së T-shirt të personalizuar. Shumë klientë duan që fotot e tyre të preferuara të shfaqen direkt në bluza, të arrijnë interes të përsosur personal. Dhe krahasuar me ato të procesit tradicional të transferimit të nxehtësisë, printeri i printuesve mund të shtypë drejtpërdrejt operimin. Ngjyra respekton më shumë se dhjetë herë më të fortë se procesi i zakonshëm, dhe kostoja artificiale dhe kostoja materiale bien 80% në mënyrë lineare.

√ Shtypja e rrobave

Për shtypjen e xhakeve të qethjes, shumë konsumatorë kanë shqetësime aq materiale të trasha mund të përfundojë printeri i punës? Aktualisht ky lloj shqetësie është i panevojshëm, sepse ne kemi printuar posaçërisht myk mund të realizojë pozicionimin e përsosur dhe shtypjen me ngjyra. Ky lloj i printerit industrial mund të kuptojë plotësisht 24 orët e detyrave të shtëpisë, të sigurojë hapësirë të mjaftueshme fitimi për klientët e vegjël.

√ Tekstile

Në industrinë e shtypjes aktualisht, industria më profesionale, të tilla si industria tradicionale shtypjen e lëkurës: ngjyra shtypjen ekran mëndafshi të një ngjyrë të vetme, të thjeshtë; Makina e madhe e shtypjes së lëkurës është e shtrenjtë, kërkesa të larta për material; Materiali i transferimit termik do të shkatërrohej. Mënyra tradicionale e shtypjes është procesi i petëzimit të industrisë së kristaleve. Industria e qelqit organik është shtypja e ekranit, industria metalike është më shumë transferim termik etj. Pra, sapo të keni një printer tekstili, ju keni avantazhin më të fortë konkurrues sesa homologët.

√ Kapele

Hat ka një tendë, stolisje dhe efekt mbrojtës të ngrohjes.Pra, shumë më tepër se filmi, zgjedhja gjithashtu ka hollë. Sipas fytyrës së parë zgjedhni kapelën e duhur. Dëshironi të zgjidhni sipas shifrës së tij kapelën tjetër. Vishni një kapelë dhe rroba, që të përpiqeni të nxitni pikat e forta dhe të anashkaloni dobësitë.

√ Xhaketa

Xhaketa si lider i bukur i valës, nëse xhaketa doli nga funksioni i përdorimit, mund të ndahet përafërsisht në tri kategori: si xhaketë uniforme; Si xhaketë rastësore; Si një xhaketë fustan. Në karakteristikat e rehatshme të dritës moderne të xhaketës së jetesës, përcakton vitalitetin e saj. Me zhvillimin e shpejtë të shkencës dhe teknologjisë moderne, përmirësimi i vazhdueshëm i jetës materiale të njerëzve, ndryshimi i rrobave, xhaketa duhet të jenë të njëjta me llojet e tjera të stilet e veshjeve, romani dhe më aktiv në veshjen e jetës në botë.

√ Pantallona

Kur përballen me shqetësimin e klientit të shtypjes së pantallonave, është shtypja e veshjeve të mira ose në shtypjen e rrobave të para, atëherë bëni veshje. Pozicionimi i saktë është avantazh i makinës sonë, dhe për të realizuar shtypjen në seri është forca jonë. Në dy, ne mund t'i japim klientit një zgjidhje të kënaqshme. Bojëja jonë është mbrojtja e mjedisit me bazë uji e lirë nga ndotja, nuk ka dëmtime për lëkurën e njeriut.