Shanghai, Kinë    +86-21-54306275

Ekipi Show

Ekipi i WER është ekipi i një personi, ekipi i performancës së lartë dhe ekipi i pamposhtur. Gjithkush ka një ekip të vetëdijshëm, aftësi për komunikim dhe koordinim të mirë; Puna e fortë, e përpiktë dhe e duruar mund të përballojë presionin e punës, i cili është shumë i njohur me procesin e biznesit dhe di se si t'i shërbejë më mirë klientëve, të ketë aftësi të fuqishme të tregtisë praktike të huaj, të lodhur dhe të përkushtuar për karrierë, një përparim i vogël çdo ditë. Ata janë të pasionuar, energjik, të dobishëm, me përvojë, mikpritës, argëtim, është një mik i mirë që meritoni të keni besim, pasi bëni biznes me ne, nuk ka asgjë që nuk mund të jeni të sigurt. Anëtarët e ekipit në kompaninë tonë mbulojnë në Zhvillimin e Tregut (shitjet), Teknologjinë, Operimin, Dizajnin, R & D Shipping, Ekipi i Shërbimit pas shitjes etj.

Trajnim & Takim

Çdo javë, WER do të mbajë një takim shitjesh, i cili synon të rrisë unitetin e brendshëm.
Çdo muaj, WER do të mbajë një takim për sigurinë e ndërmarrjeve, i cili na ndihmon të bashkëpunojmë më mirë me qeverinë tonë.
Çdo vit, WER do të mbajë një mbledhje vjetore të kremtimit, e cila përqendrohet tek kolegët tanë.