Shanghai, Kinë    +86-21-54306275

Rreth nesh

Ngritur në 2009, WER është bërë një nga prodhuesit më të besueshëm të produkteve digjitale në Kinë. Aktualisht, WER përqendrohet në zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e pajisjeve të printimit digjital dhe bojës tretës për mbrojtjen e mjedisit. Selia WER (Dega: Shanghai WER-Kinë Digital Pajisje Teknologjia Co, Limited), me 3000m2 komplote dhe mbi RMB10 milion investuar, është e vendosur në bazën e Kinës vjetër të industrisë. Produktet WER janë eksportuar në më shumë se 50 vende dhe rajone në të gjithë botën që nga gjetur.

Me zhvillimin e biznesit të eksportit, për fillim u hartuan vetëm printerët e kokës XARR128, për momentin ne kemi pasur sukses në marrjen dhe shitjen e llojeve të ndryshme të printerëve me rezolucion të lartë të printimit, si p.sh. printeri UV LED Flatbed / Roll dhe printera Epson DX5 / DX7, si dhe printera digjital me format të gjerë me shpejtësi të lartë, për shembull printera printera KONICA MINOLTA 1020/512 SEIKO / SPT1020 / 510, kërkesës. Me cilësi të qëndrueshme dhe çmim konkurrues, markë e "WER" është duke u bërë zgjedhja e parë e konsumatorëve në disa vende.

WER gjithmonë insiston në kërkesën e tregut për drejtim, për të rritur inovacionin e teknologjisë, inovacionin e menaxhimit, inovacionin e marketingut dhe inovacionin e shërbimit. Në të njëjtën kohë, prezantojnë talentet e teknologjisë së lartë me pagë të lartë, përmirësojnë konkurrencën kryesore të WER; WER fiton tregun dhe konsumatorin me cilësi të lartë, shërbim të mirë dhe qëndrim të sinqertë. Klienti blen produktin WER, jo vetëm të fitojë para dhe të fitojë sukses, për më shumë të vijë progresi i vërtetë i ndërsjellë dhe zhvillimi i ndërsjelltë

Në mënyrë që të ofrojë shërbime të gjitha anët dhe të krijojë një partneritet të mirë bashkëpunimi me importuesit tanë, WER gjithashtu ofron disa produkte që lidhen me industrinë e reklamave, Ashtu si banner pvc flex, vizion në një drejtim, vinyl pvc ngjitës, rrjetë pvc, banner blockout, cutting plotter, makine ftohës laminating, periferikësh të tjera dhe Etc; Vetëm për të mbështetur biznesin e klientit dhe për të kursyer koston e blerjes.

Me idenë e vendosjes së FURNIZUESIT TË KLIENTIT DHE SHËRBIMIT; produkti me cilësi të lartë dhe pozicioni i mirë i kredisë janë bërë koncept i vlerave WER. Ndjekin përsosmërinë, Mbani iniciativë, WER është i përkushtuar për t'i ofruar klientit produkte me cilësi të lartë dhe shërbim të përsosur. Përpiquni të krijoni një markë të njohur ndërkombëtare në industrinë e shtypjes digjitale.

Trego Fabrika