Shanghai, Kinë    +86-21-54306275

Video e printerit ECO Solvent

Eko printera tretës është kryesisht për shtypjen e materialeve reklamuese të brendshëm dhe të jashtëm si banderola përkul, pëlhurë flamur, vinyl, stickers, film me ndriçim, vinyl i errët, kanavacë, pp, fotopaper, letër me bojë etj, në rezolucion të lartë me miqësore me mjedisin. Kur ju kërkoni të printoni dhe të prodhoni imazhe me cilësi të lartë, ka një numër të pafund opsionesh. Cilën printer që do të përdoret, çfarë lloji të fishekut dhe bojëve që do të blihen dhe cilat materiale për të printuar? Një vendim i mëtejshëm që ju duhet të mendoni është nëse doni që shtypja juaj të jetë eko tretës. Printer ekologjik WER do t'ju ndihmojë.

Printera WER eko nuk mund të shtypen vetëm në flamurin e pvc-së, në pëlhurën e banderolave, në afishe të vinylit, në pëlhurë të veshur kështu mediat e zakonshme në natyrë, gjithashtu mund të shtypin në artin e kanavacës, flamurin e dendur, flamurin e plazhit, afishe, letër fotografie, flamurin e pendës, flamurin e thithjes, pëlhurën e tensionit etj.

Eko printera tretës janë shumë të mirëpritur për zgjidhjen e lartë dhe çmimin konkurrues, së bashku me vendet i kushtojnë më shumë vëmendje mbrojtjes së mjedisit, eko tretës do të jetë zgjedhja e parë për shfaqjen e reklamave.

Shtypi me etiketë Vinyl me 1.6m WER-ES160
Printim letre me letër me WER-ES160
Shtypi me etiketë Vinyl me 1,9 m WER-ES1901
1.6m5ft printer pastrues ekologjik WER ES160 për printimin e vizionit në një drejtim
Procesi për ngritjen në softuerin e printimit të printerit me tretës prej 1.6m eko
1.6m5ft printer pastrues ekologjik WER ES160 për shtypjen e flamurit përkul